Rreth nesh

Hotel “Liss” Uldedaj ndodhet ne zemren e qytetit te Lezhës teresisht i rinovuar ku perfaqeson krenarine e qytetit. I hapur per kedo duke plotesuar me se miri kerkesat e shumta te klienteve vendas e te huaj qe frekuentojne ne cdo stinete vitit. Që nga viti 1972 Hotel “Liss” Uldedaj ka tërhequr mysafirët me atmosferën e përsosur dhe shërbimet cilësore. 

Qyteti i Lezhes

Qytetii Lezhës ndodhet në veriperëndim të Shqipërisë, pak kilometra larg nga DetiAdriatik. Ajo është 75 km nga Tirana dhe 57 km nga Aeroporti Ndërkombëtari Tiranës "Nene Tereza". Lezha është një qyteti vogël rreth 30 km nga Shkodra dhe ishte një qendër e rëndësishme e lashtë e njohur si Lis. Në Lezhë ju mund të shihni: Vendvarrimin e heroit tone kombetar Gjergj Kastriotit – Skenderbeut, muret e vjetra Iliro-Romake, Kalane, Bregdetin etj.