Salle Konferencash

Hotel “Liss“ ofron salle konferencash me një shërbim perfekt dhe mjedis ideal. Salla eshte vendi ideal për takime biznesi private, kurse trajnim për koferenca, prezantime dhe seminare të ndryshme, e kompletuar me të gjitha facilitet e nevojshme. Salla ka ndricim natyror, eshte e pajisura me foni,videoprojektor, mikrofona, ajër të kondicionuar, WI-FI etj

- Salle konferencash deri ne 2 ore =10.000 leke.

- Salle konferencash 2 ore - 4 ore =15.000 leke.

- Salle konferencash mbi 4 ore =20.000 leke.

  • 150 persona ne forme kinemaje
  • 80 persona ne forme klase
  • 60 persona ne forme U
  • Mikrofona
  • Internet Wi-Fi
  • Ndricim natyror
  • Videoprojektor
  • Ajër të kondicionuar