Dhomë tek

Per te gjitha ate persona qe preferojne te clodhen vetem ne hotelin vetem Hotel Liss ju ofron 3 dhoma teke te kompletura me kushte bashkohore.

Cmimet e ketyre dhomave jane 35 Euro nata.

- Sherbimet e dhomes -

 • 24 orë recepcion
 • Shërbime dhome
 • Bar dhe Restaurant
 • Internet Wi-Fi (Falas)
 • Lavanteri
 • Parkimfalas
 • Ajer te Kondicionuar
 • Satelit-Tv
 • Minibari
 • Thirrje per zgjim
 • Mengjesi
 • Pastrim dhome
 • Produkte tualeti cilesore
 • Tharese flokesh