Dhomë superdopio

Hotel Liss ofron 8 dhoma superdopio duke ju siguruar rehatine dhe qetesine e hotelit tone.

Cmimet e ketyre dhomave jane perkatesisht 60 Euro nata per 2 persona dhe 50 Euro nata per nje person.

- Sherbimet e dhomes -

 • 24 orë recepcion
 • Shërbime dhome
 • Bar dhe Restaurant
 • Internet Wi-Fi (Falas)
 • Lavanteri
 • Parkim falas
 • Ajer te Kondicionuar
 • Satelit-Tv
 • Minibari
 • Thirrje per zgjim
 • Mengjesi
 • Pastrim dhome
 • Produkte tualeti cilesore
 • Tharese flokesh